Garagedeuren

Bij Waadenoijen Garage en Industriedeuren Heemskerk kunt u terecht voor een nieuwe sectionaaldeur, of rol poort. Bescherm en stal uw auto, motor, brommer of fiets veilig achter een gesloten deur. Wij verzorgen de montage van uw nieuwe garagedeur. Wij repareren en onderhouden alle merken garagedeuren, en aandrijvingen en kunnen u in de meeste gevallen voorzien van nieuwe handzenders.

U kunt dus ook bij ons terecht voor reparatie of onderhoud van uw bestaande garagedeur.

Sectionaaldeur Solid 500S

De Solid 500S is een sectionaaldeur opgebouwd uit meerdere op elkaar “gestapelde” geisoleerde stalen panelen. Een paneel bestaat uit 2 stalen platen met daartussen 100 % CFK vrij Polyurethaanschuim wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. De garage sectionaaldeur heeft de oude ongeisoleerde stalenkanteldeur verdreven. Een Sectionaaldeur is toe te passen in nieuwbouw, renovatie en design-projecten. Tussen elke muur en plafond kunnen wij een passende deur leveren. Onze deuren zijn maatwerk, wij hebben de maat nodig tussen de muren en van vloer tot plafond.

De Solid 500 S is een kwalitatief hoogwaardige garage sectionaaldeur met een lange levensduur. De toegepaste geïsoleerde stalen deurpanelen hebben een dikte van 40 mm over de volle breedte en hoogte en zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. Tevens beschikken de panelen over een vingerklembeveiliging, zowel aan buiten- en binnenzijde (verplicht conform de Europese veiligheidsnormen). De Solid 500S is voorzien van een veiligheidscertificcaat afgegeven door het Duitse gecertificeerde keuringsinstituut “TUV Nord”.

Standaard wordt de sectionaaldeur Solid 500 S gebalanceerd met behulp van olie getemperde verzinkte torsieveren. Deze torsieveren heffen het deurbladgewicht in elke openingspositie van de garagedeur op.

Wij kunnen de Solid 500S leveren in een verhoogde inbraakwerende SKG 2 uitvoering.

Deurpaneel

De Solid 500s is aan de buitenzijde te voorzien van verschillende oppervlakte structuren en horizontaleprofileringen.

Standaard worden de Solid 500 S garagedeurpanelen aan de buitenzijde voorzien van een Woodgrain (houtnerf) structuur en horizontale V-groef belijning. Aan de binnenzijde worden de panelen voozien van stucco structuur met horizontale V-groef belijning in de kleur Ral 9010, zuiver wit. De mogelijkheid bestaat de panelen aan buiten- en binnenzijde te leveren in iedere gewenste kleur.

Beglazing

De Solid 500 S is te voorzien van diverse vormen van beglazing. Dit kan bestaan uit het aanbrengen van kijkvensters in de deurpanelen of tot het plaatsen van één of meerdere Full Vision (volledig beglaasde) panelen in het deur blad.

De meest gebruikelijke toepassingen treft u hieronder aan:

Railsystemen en beslag

Elk deuropening genereert een unieke inbouwsituatie, elke deur is maatwerk. Om de vrije binnenruimte optimaal te benutten zijn er verschillende beslagsystemen:

160mm Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met    3.000 x 2.500mm (bxh).

200mm Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met     5.000 x 3.000mm (bxh).

65 mm Torsieveren achter voor uitsluitend elektrisch bediende deuren of 100 mm Torsieveren achter voor handbediende of elektrisch aangedreven deuren tot en met 5.000 x 3.000mm (bxh).

Bediening

De Solid 500 S garage sectionaaldeur kan op twee manieren bediend worden:

  • Handbediend met behulp van een trekkoord.
  • Elektrisch bediend

Wij maken gebruik van een trek-duw-motor van Duits fabricaat welke volledig op de deur is afgestemd. De besturingen kunnen worden uitgebreid met diverse bedienings- en beveiligingscomponenten.

Bediening garagedeur

Loopdeur

De Solid 500 S garage sectionaaldeur kan worden voorzien van een loopdeur.

Garage met loopdeur | Waadenoijen montagetechniek

Deze doorgangsdeur kan worden aangebracht in de garage sectionaaldeur met een dagmaatbreedte tot 5000 mm. U kunt kiezen voor een normale of lage dorpel met een opstap van 30 mm.

Waadenoijen Garagedeur | Technische specificaties

Waadenoijen Garage en Industriedeuren uit Heemskerk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw garagedeur zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere deuren van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Problemen met een garagedeur zijn nooit geheel uit te sluiten, ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht er een probleem ontstaan met uw garagedeur dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs voor u klaar om u snel te helpen.

Storingen en garantie

Ondervindt u problemen met uw garagedeur, of heeft uw deur een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? U kunt contact met ons opnemen via het reparatie formulier. Ook als het om een verzekeringskwestie gaat ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur