Roldeur / (beveiligings)rolluik

Bij Waadenoijen Garage en Industriedeuren uit Heemskerk kunt U ook terecht voor uw beveiligingsrolluiken of roldeuren. Wij bieden rolluiken/roldeuren aan van enkelwandig staal of geïsoleerde aluminium rolluiken. Al onze geleverde rolluiken/roldeuren zijn maatwerk, aangezien geen enkele situatie het zelfde is.

Onze rolluiken/roldeuren worden geleverd met een kwaliteitsmotor, dit kan een buismotor zijn geleverd met een draaischakelaar of afstandbediening of een opsteekaandrijving met losse besturingskast al dan niet met een onderloopbeveiliging. Wanneer het rolluik of roldeur is uitgerust met een buismotor en er onderdoor gelopen kan worden wordt deze standaard uitgevoerd met een afrolbeveiling.

Bij Waadenoijen Garage en Industriedeuren kunt u terecht voor reparatie’s aan uw bestaande rolluiken of roldeuren

Waadenoijen Garage en Industriedeuren uit Heemskerk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw rolluik of roldeur zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere rolluiken en roldeuren van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Problemen met een rolluik of roldeur zijn nooit geheel uit te sluiten, ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht er een probleem ontstaan met uw rolluik of roldeur dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs voor u klaar om u snel te helpen.

Storingen

Ondervindt u problemen met uw rolluik, of heeft uw rolluik een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? U kunt contact met ons opnemen via het reparatie formulier