Snelloopdeuren en Doekdeuren

Altijd in bedrijf.

De voordelen van een onze snelloopdeuren?
Altijd snelle, ongehinderde toegang wanneer nodig en toch de zekerheid dat deuren niet open blijven staan.

Deze automatische deuren zijn ideaal voor ruimtes met veel bedrijvigheid, waar logistiek een hoofdrol speelt. Binnen de industrie kan een snelle en efficiënte toegang van cruciaal belang zijn. Waadenoijen Garage en Industriedeuren begrijpt dit en daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige roldeuren die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om een hoge doorvoersnelheid, zelfstandige bediening of het vereisen van extra veiligheidsvoorzieningen, wij hebben de oplossing voor u.

Onze roldeuren zijn ontworpen om snel en betrouwbaar te openen en te sluiten, waardoor uw operationele processen soepel verlopen. Vertrouw op Waadenoijen Garage en Industriedeuren voor de beste oplossingen binnen de industrie.

Snelloopdeur

  • Openingssnelheid: Max. 2,5 m/s
  • Sluitsnelheid: Max. 2,0 m/s
  • Constructie: Gegalvaniseerd staal of RVS
  • Normering: 13241/CE
  • Zichtvenster: Met of zonder zichtvenster(s)
  • Kleuren: Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Snelloopdeuren zijn geschikt voor elke ruimte

Waadenoijen Garage en Industriedeuren biedt automatische snelloopdeuren voor elke ruimte. Waar nodig komen onze adviseurs bij u op locatie kijken om te bepalen welke oplossing en welk systeem het beste past. Onze deuren zijn te bedienen met een trekschakelaar, afstandsbediening of zelfs volautomatisch via een radar bewegingssensor. Alle automatische snelloopdeuren van Waadenoijen Garage en Industriedeuren zijn uitgerust met diverse signalerings- en veiligheidsopties om beknelling en beschadiging te voorkomen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.